“Authentiek & Bevlogen”

These Women gaan samen met je op pad

These Women zijn 12 meer dan levensgrote vrouwenportretten. Ze stimuleren je om vanuit een ander perspectief naar jezelf in je werk te kijken. Ze moedigen je aan om authentiek en bevlogen te zijn in je werk. Je wordt krachtiger en straalt duidelijker uit wie je bent en wat je belangrijk vindt. These Women gaan mee op jouw ontwikkelpad.

Sta je op een kruispunt in je carrière? Wil je wel eens iets anders? Durf jij op een indringende manier te kijken naar jezelf? Sta je open voor een unieke vorm van coachen door je te spiegelen aan kunstwerken? Lees dan verder.

Impact These Women

These Women geven op een creatieve manier helderheid in je denkrichting over een mogelijke carrièrewending. We gebruiken de portretten van cmunz artists als katalysator en spiegel. De zeggingskracht van de vrouwenportretten is het geheim van kunstenaar cmunz artists. De portretten geven je nèt dat zetje om jezelf en je werk op een andere manier te gaan ervaren.

These Women geven houvast in het maken van carriere keuzes met lef. Ze maken je bewust van jouw authentieke bevlogenheid. Jouw droombaan wordt concreet. Zo wordt je krachtiger en straal je duidelijker uit wat je wilt en wie je bent.

Wat anderen zeiden over These Women?

“een andere vorm van coaching, dan er steeds maar over moeten praten”
“dit komt echt rechtstreeks bij je binnen, omdat je de context van de ander niet hebt”
“gaf me inspiratie tot opzetten hele nieuwe afdeling”
“oh zo behulpzaam bij lastige conflictgesprekken”
“ik keek met andere ogen naar mezelf”

Unieke vorm van loopbaancoaching 

Gedurende 2 weken komt een levensgroot, door jezelf uitgekozen, vrouwenportret logeren op je werkplek of thuis. In de logeerperiode schrijf je een blog vanuit de ogen van jouw logé. We nemen de persoonlijke blogs mee in groepssessies met maximaal 6 andere vrouwen, die ook allen een logé hebben gehad. Daarnaast word je individueel begeleid.

Voor wie zijn These Women?

Voor vrouwen tussen de 35 en 70 jaar. HBO+/WO. Werkzaam in management of verantwoordelijke/ senior functies, open voor creativiteit en experiment, met een warm hart voor kunst en cultuur. Met zelf-reflectief vermogen en liefde voor persoonlijke ontwikkeling. Deze vrouwen staan op een kruispunt in hun loopbaan en leven. Ze vinden het lastig om de juiste keuzes te maken. Staan open voor de kracht van beelddenken en werken met verhalen. Ze zoeken iets anders dan de standaard coaching/begeleiding.

Stap voor stap

1. Je maakt kennis met een ontwikkelgroep van ongeveer 6 vrouwen. Tijdens de eerste ontmoeting van een hele dag kies je een portret uit waartoe jij je aangetrokken voelt. We helpen elkaar om ieders persoonlijke ontwikkelingsvraag onder woorden te brengen.

2. Het door jou gekozen portret komt twee weken logeren op jouw werkplek. Tijdens deze logeerperiode schrijf je een blog/dagboek over wat het portret waarneemt over jou op je werk: wat gebeurt er, hoe handel je, wat laat je zien, wat laat je niet zien, hoe ervaart het portret hoe jij je voelt? Je mag ook met beelden werken in plaats van woorden.

3. Drie weken later komt de groep opnieuw voor een volledige dag bij elkaar. Dan vertellen we fragmenten uit ieders blog aan elkaar. We trekken rode draden. Aan het eind van deze tweede ontmoeting heeft iedere deelnemer dieper inzicht in waar zij uniek in is, wat zij leuk vindt, waar haar kracht ligt en wat lastig is op dit moment. Kortom, jouw unieke verhaal en de onverwachte wending.

4. In de weken die volgen krijg je een individueel coachingsgesprek over jouw toekomstperspectief.

5. Enkele weken later volgt de laatste gezamenlijke ontmoeting van een dag met de ontwikkelgroep. We omschrijven onze stappen naar de toekomst. Een fotograaf is stand-by om de stappen met jou en de anderen te verbeelden.

6. Optie voor een Buddy programma

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten? Deelnemen? Stuur direct een email naar anitavandelooij@gmail.com

Of bel met Anita van de Looij 06 204 33 258

Planning

9 april 2015 startbijeenkomst met groep
tussen 20 april en 22 mei 2015 individuele logeerperiode van 2 weken
26 mei 2015 rode draden bijeenkomst met groep
tussen 2 en 11 juni 2015 individueel coachingsgesprek
18 juni 2015 slotbijeenkomst met groep

Kosten

U betaalt voor de eerste 3 onderdelen € 1.325,00 (exclusief 21% BTW). U betaalt voor het totale programma van 5 onderdelen: € 2.125,- (exclusief 21% BTW). Bedragen zijn inclusief arrangementskosten, trainingsmateriaal, copyrights voor de kunstwerken en transportkosten. De inzet van kunst in onze wijze van werken, maakt het niet goedkoop, maar wel krachtig. We hebben te maken met transportkosten en uiteraard met copyrights van de kunstenaar.

Wie werken samen in dit coachingstraject?

Anita van de Looij
Sinds jaar en dag begeleidt Anita groepen en individuen in beweging. Eerst als coachend en omdenkend afdelingshoofd, o.a. bij gemeente Tilburg. Later als zelfstandig ondernemer vanuit haar Ontregelbureau met Betekenis. Haar klanten zijn o.a. ING en grote gemeenten als Amsterdam en Eindhoven. Kenmerkend voor haar aanpak is dat ze werkt met kunst en kunstenaars. Anita benut de werking van kunst om iets te weeg te brengen, om iets verrassends op tafel te krijgen, iets wat anders verborgen blijft. Daarnaast leidt de combinatie met kunst vaak tot inspirerende werkvormen. Meer informatie vind je op anitavandelooij.tumblr.com.

Ellen Schellekens
Ellen heeft gewerkt bij het IVA Beleidsonderzoek en advies te Tilburg, bij Schouten & Nelissen als business unit manager en als directeur Advies en Innovatie bij HumanCapitalCare te Son (Arbodienst). Zij is altijd leading in nieuwe ontwikkelingen en innovatie, en nauw betrokken bij overheids- en brancheontwikkelingen. Ook wordt zij als expert en spreker gevraagd voor kennisgroepen, colleges, brancheverenigingsactiviteiten en congressen. En heeft zij veel publicaties op haar naam staan. Eind 2010 heeft zij besloten om haar inhoudelijke expertise en kracht, haar inzichten in organisaties, medewerkers en leiderschap in te zetten voor een eigen adviesorganisatie www.ellenschellekensconsulting.nl

Henny van der Klis
Wat Henny drijft in haar werk, is willen begrijpen. Wat betekenen de veranderingen in de samenleving voor ons persoonlijk en hoe we ons verhouden tot anderen?

Haar ervaring als HR manager in diverse organisaties hebben haar veel inzicht gegeven in hoe organisaties worden bestuurd, hoe macht wordt verdeeld en hoe rollen veranderen. Analyse is voor Henny de opstap naar concrete oplossingen waarin zij graag de lead neem, doelgericht en pragmatisch. Hoe je in de dynamiek van deze tijd in je werk een balans vindt tussen wat goed voelt en wat aanvaardbaar is, is een vraag die Henny bezighoudt. Als coach helpt zij anderen naar een nieuw denkspoor om de weg in te slaan die die bij hen past. Henny spiegelt je aan je eígen gevoelens en niet richting de tevredenheid van anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.