Dinsdag 19 mei

Hier is alles weer normaal. Weer hele leuke reacties gehad op mijn aanwezigheid. De uitleg is er nu bij geplakt en de heren vinden het wel leuk om aan m’n kleren te zitten. Doen ze niet bij mijn kamergenootjes trouwens. Ze schrikken wel als verteld wordt dat ik net als alle andere vrouwen naakt ben worden ze gelijk nieuwsgierig, maar schrikt ook weer af. Rare kerels, begrijp best dat mijn gastvrouw het soms helemaal gehad heeft met die kereld

Een van de heren werd helemaal enthousiast over me over mijn vrouw zijn en dat het goed was dat de gastvrouw zelfs hier op dit mannen bedrijf aan zo iets mee deed en op en top vrouw blijft. Ze moest wel even slikken begreep de diepe betekenis er niet helemaal van. Of zou hij gedachte kunnen lezen en door hebben dat ze zich eigenlijk niet zo thuis voelt op deze afdeling. Denk dat ik haar kan helpen, maar moet ze wel luisteren naar mijn raad en ondersteuning die ik kan geven. Niet zo verlegen zijn.

Zo had ik gevraagd of ze wilde trakteren vanwege mijn aanwezigheid in de eerste meeting op haar kamer. Dat is ze helemaal vergeten slechte zaak beloof je wat en dan gebeurt het niet. Ik kan helaas niet zelf naar de winkel wandelen. Dat is eigenlijk wel moeilijk om afhankelijk te zijn van iemand anders.  Ook zou ik mee doen met die vergadering is ze ook helemaal vergeten, werd niet eens voorgesteld. Volgende keer wordt me beloofd ja ja, vandaag ook weer niets in huis gehaald. 

Het is stil op de kamer wordt hard gewerkt, de gastvrouw moet haar beoordelingsgesprek voorbereiden zie dat het moeilijk is en dat ze meer aandacht aan mij besteed dan dat zou moeten op dit moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.