Beelden

Vandaag, 7 november,  zijn de vrouwen van Salaam! bij mij op bezoek. Het is gezellig, er wordt volop over mij gekletst, iedereen heeft haar eigen verhaal bij mij. De een vindt me een beetje onzeker, de ander juist trots. Gelukkig, iedereen is het er wel over eens dat ik een vriendelijke vrouw ben. Over mijn kleding zijn jullie het ook niet eens. Cool? Saai? Het is in ieder geval wat weinig, dus er wordt nieuwe kleding gemaakt voor mij, vooral accessoires, die heb ik helemaal niet! Dat vinden de Salaam!dames niet kunnen. Ik vind het prima, geef mij maar mooie, nieuwe spulletjes, graag!

Ik ben kleurloos, al is het alleen al omdat ik in zwart-wit gefotografeerd ben. Jullie bedenken dat ik wel wat make-up kan gebruiken, ja, dat snap ik wel. Een beetje kleur zou me vast wel goed doen. Gaat iemand het voor mij maken?

Jullie vallen er allemaal over dat ik geen ondergoed heb. Het is bijna niet mogelijk mij leuk aan te kleden zonder dat je mijn blote lichaam door de kleding heen ziet. Dat vinden jullie maar niks. Die opmerking heb ik al vaker gehoord. Waarom maakt er niemand een leuk setje ondergoed voor mij? Dat snap ik dan weer niet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.