Sara op bezoek bij Feniks

Ik (Sara) ben de komende vier weken bij Feniks te gast om te worden bedekt en ontdekt. Ik ben vier weken lang een Feniks vrouw.

Ik kijk je altijd aan. Ik lever gespreksstof op over de verschillende en soms complexe aspecten van vrouw zijn in deze tijd, over balanceren tussen verwachtingen, verplichtingen en eigen keuzes maken, over balanceren tussen uiterlijk en innerlijk en over zowel subject als object zijn in een multiculturele en geseksualiseerde cultuur.

Ik veroorzaak beroering, want ik ben bloot als je me niet aankleed. En ik heb plezier als je me wel aankleed en versiert met mooie dingen.

Zorg goed voor me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.